Vanliga frågor och svar

Vi hjälper till med allt inom dödsbo, dödsboröjning,

dödsbostädning i Stockholm

Hur lång framförhållning har vi?

Olika, ofta har vi möjlighet att komma ut för ett första värderings besök samma dag som vi får ett samtal, ibland behövs det en någon dag framförhållning. Efter att vi kommit överens om att vi ska utföra arbetet så kan vi utföra det inom några dagar eller en vecka beroende på aktuella läget eller hur omfattande arbetet är. Vi kan självklart även boka in ett datum som passar er som kund.

Vad gör vi med alla saker?

Vi köper upp allt av värde och säljer det via våra egna Second Hand butiker eller via andra försäljningskanaler. Då vi gör detta dagligen vet vi var allt ska säljas för bäst lönsamhet. Resterande som för oss inte är lönsamt att försöka sälja skänker vi bort till organisationer som tar emot dessa lösören. Till sist återvinner vi det som inte är användbart via återvinningscentraler.

Vad kostar det att anlita oss?

Priset för att genomföra dödsbo röjning i Stockholm kan variera betydligt, och det beror i hög grad på arbetsomfattningen samt vilka särskilda tjänster som krävs. Vi inbjuder dig att ta kontakt med oss för att erhålla en skräddarsydd och individuell offert som anpassas efter just din unika situation. På så sätt kan vi säkerställa att du får den bästa och mest passande lösningen för dödsbo röjningen.

Vad innebär dödsbo röjning i Stockholm?

Hos oss på KlaraHem AB, förstår vi att dödsbo röjning i Stockholm är en viktig process där vi står vid din sida för att skapa ordning och reda bland de ägodelar och tillhörigheter som tillhör en person som har gått bort. Vår tjänst innefattar att noggrant tömma bostaden och rensa den från de personliga föremål som en gång tillhörde den avlidne.

Hur sker betalningen när vi köper ditt bohag?

När vi köper dödsbon eller ditt bohag kommer vi att erbjuda dig ersättning samtidigt som vi utför tömning och flyttstädning. Ersättnings erhålls via baköverföring eller kontakt samma dag då arbete påbörjas. 

Vilka tjänster erbjuder vi på KlaraHem när vi tömmer dödsbo i Stockholm?

Hos KlaraHem AB står vi till din tjänst med ett omfattande utbud av tjänster som syftar till att underlätta processen med att tömma dödsbon. Vårt serviceutbud inkluderar allt från att köpa upp, forsla bort, flytta, städa samt sälja och tömma såväl dödsbon som bohag. Vi strävar efter att göra denna krävande uppgift så smidig och effektiv som möjligt, med respekt för dina unika behov och önskemål.

Kan man få assistans med såväl dödsbo röjning som bortforsling i Stockholm?

Självfallet, på KlaraHem AB är vi experter på att assistera med både dödsbo röjning och bortforsling i Stockholm. Våra tjänster sträcker sig till att hantera bohaget och se till att bostaden blir skinande ren. Vi finns här för att göra denna process så smidig och stressfri som möjligt för dig.

Vad är inkluderat i en helhetslösning för dödsbo i Stockholm?

Vårt integrerade dödsboservicealternativ i Stockholm med KlaraHem AB sträcker sig över en bred skala av tjänster, som innefattar allt från fullständig dödsbo tömning och omfattande sanering till effektiv försäljning av tillgångar. Vårt mål är att göra hela processen så smidig och bekväm som möjligt för dig.