Undrar du vad det kostar?

Vill du veta vad det kostar? Vi erbjuder ett hembesök där vi plockar fram ett prisförslag.

Få en kostnadsfri värdering på bohaget inklusive offert!

Vi kontaktar er inom 60 minuter.

8 + 2 =

Vanliga frågor och svar

Vad är ett dödsbo?

Ett dödsbo utgörs av tillgångar och egendom som en individ efterlämnar vid sin bortgång. Det kan bestå av diverse tillgångar såsom fastigheter, kapital, ägodelar, och skulder som måste förvaltas och fördelas i enlighet med lagliga föreskrifter.

Hur ska ett dödsbo i Stockholm hanteras?

När någon går bort i Stockholm, eller var som helst, krävs en adekvat förvaltning av deras dödsbo. Denna process inkluderar insamling av tillgångar, reglering av skulder och fördelning av egendom enligt antingen arvsrätten eller en eventuell testamentsförordning.

Vad behöver man förvalta och hantera vid ett dödsbo i Stockholm?

De typiska stegen vid hanteringen av ett dödsbo i Göteborg involverar att ta kontakt med en boutredningsman eller jurist, samla in samtliga tillgångar och skulder, betala av eventuella skulder och skatteskulder, och slutligen fördela arvet enligt gällande lag eller eventuell testamentarisk önskan.

Finns det några skatter som behöver betalas vid dödsbo?

Absolut, det förekommer skatter som ett dödsbo i Stockholm måste hantera. Det kan inkludera fastighetsskatt och arvsskatt, vilket varierar i enlighet med tillgångarnas värde och släktskapet till arvtagarna. Skatteförpliktelserna utvärderas noggrant och hanteras korrekt under dödsboets förvaltning.

Behövs juridisk hjälp för att avveckla dödsbo?

Svar ja, vår interna juridiska expertis är till din tjänst för att underlätta bouppteckning och de nödvändiga stegen för att avveckla dödsboet på ett korrekt sätt. Vi finns här för att säkerställa en smidig och problemfri process.

Gratis konsultation och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta vi dig inom 60 minuter.

Vill du veta vad vår tjänst kostar? Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök där vi plockar fram en offert till dig.

Lång erfarenhet

Folksam försäkring

100% nöjd kundgaranti