Dödsbo köpes i Stockholm

Din Väg till Enkelhet och Trygghet – Få Ett Prisförslag Idag!

När vi köper ditt dödsbo prioriterar vi en noggrann värdering för en rättvis och smidig process, allt för att göra det enkelt och för att stötta dig!

Allomfattande Dödsbohantering

Få snabb och enkel hjälp med ditt dödsbo – Inget krångel!

1

RÅDFRÅGNING & BOKNING

Kontakta oss direkt på
08 – 124 114 70 eller skicka en förfrågan online.

2

Värdering

Vi erbjuder en gratis värdering av tillgångarna och föremålen i dödsboet för att fastställa priset för tömning.

3

Betalning

Om dödsboets föremål är mer värdefulla än tömningen kommer vi att erbjuda dig ersättning, samtidigt som vi utför tömning och flyttstädning. 

4

Städning

För de som behöver hjälp med att städa boet inför flytten erbjuder vi även städtjänster för alla våra dödsbon. 

Få en kostnadsfri värdering på bohaget inklusive offert!

Vi kontaktar er inom 60 minuter.

3 + 10 =

Vanliga frågor och svar

Vad är en dödsboförvaltare och vad gör de?

En dödsboförvaltare är en person som utses av arvingarna eller domstolen för att hantera det avlidnas tillgångar och skulder. Dödsboförvaltaren ansvarar för att betala av eventuella skulder, fördela arvet enligt lag eller testamente och sälja tillgångar om det behövs.

Kan ni hjälpa till med allt som rör ett dödsbo?

Ja, vi kan hjälpa till med allt som rör ett dödsbo. Vårt team av erfarna dödsboförvaltare har kunskap och resurser för att hantera alla aspekter av ett dödsbo, inklusive försäljning av tillgångar och betalning av skulder. Vi kan även hjälpa till med att sätta upp en dödsboannons och kontakta myndigheter och andra berörda parter.

Vad kostar det att anlita er för hjälp med ett dödsbo?

Våra priser varierar beroende på storlek och komplexitet av dödsboet. Vi erbjuder dock alltid ett kostnadsfritt första möte där vi går igenom dödsboet och ger en offert baserad på era specifika behov. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnader för våra kunder. Kontakta oss gärna för mer information om våra priser och tjänster för dödsboförvaltning i Stockholm.

Gratis konsultation och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta vi dig inom 60 minuter.

Vill du veta vad vår tjänst kostar? Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök där vi plockar fram en offert till dig.

Lång erfarenhet

Folksam försäkring

100% nöjd kundgaranti

Erfarenhet och kompetens:

Dödsbo i Stockholm, med långvarig erfarenhet och skicklighet. Vi tar hand om alla aspekter kring dödsbohantering – från tömning och städning till fullständig röjning.

Professionell organisering:

Våra specialister strukturerar och genomför processen effektivt och omsorgsfullt, inklusive noggrann bouppteckning och smidigt arvskifte, för en bekymmersfri hantering av dödsboet.

Sanering och röjning:

Vi genomför noggrann sanering och röjning av dödsboet med högsta expertis för att säkerställa en noggrann och smidig process.

Tidsbesparing:

Genom att anlita KlaraHem sparar du både tid och ansträngning, vilket är värdefullt i en känslomässigt krävande tid.

Respektfull hantering:

Vi hanterar dödsboet med största respekt och omtanke, vilket ger familjen frihet från bördan att själva ta hand om det, en trygg avlastning i svåra tider.

Köper bohag och föremål

Vi värderar bohaget och köper värdefulla lösören och föremål, och sedan reglerar kostnaden för dig. En smidig lösning vid dödsbohantering.

Köpa dödsbo Stockholm

Professionell värdering när vi köper dödsbo i Stockholm

Vår specialiserade tjänst för att köpa dödsbon i Stockholm är utformad för att säkerställa att du får det optimala värdet för din egendom. Vi förstår både de emotionella och praktiska utmaningarna som ett dödsbo medför, och vår ambition är att göra hela processen så problemfri och fördelaktig som möjligt för dig. När vi köper ditt dödsbo och värdefulla lösören regleras detta enkelt på fakturan för din trygghet och klarhet.

Dödsbon köpes Stockholm

Smidig och snabb försäljning av dödsbo i Stockholm!

Vi erbjuder en snabb och problemfri försäljningsprocess för dödsbo i Stockholm. Med vår erfarenhet och expertis kan du räkna med att vi köper ditt dödsbo snabbt och enkelt. Vi tar hand om all administration och erbjuder en transparent affär, vilket gör hela processen smidig för dig och din familj. Vi förstår både de känslomässiga och praktiska utmaningarna som ett dödsbo kan innebära och strävar efter att göra processen så smidig och förmånlig som möjligt för dig.

Sälja dödsbo Stockholm

Erfaren och pålitlig uppköpare av dödsbon i Stockholm

När vi köper dödsbo tar vi hand om hela avvecklingen, inklusive bortforslingen av tillgångar som inte längre har ett ekonomiskt värde. Vårt starka engagemang är att hantera dessa tillgångar på ett hållbart sätt med miljö och återvinning i fokus. Vi prioriterar ansvarsfull hantering av materiella tillgångar och genom att välja oss som partner kan du vara säker på att vi tar ett miljövänligt och medvetet tillvägagångssätt. Vi på KlaraHem AB köper och tömmer dödsbon i Stockholm. Överlämna köp av dödsbon till en erfaren och professionell aktör i branschen.

Vi köper dödsbon i hela Stockholm

Sälja bohag Stockholm

Ring In eller Maila Oss För En Kostnadsfri Värdering Idag – Klicka Nedan!

Vi är den mest pålitliga dödsförvaltningen i Stockholm. Specialiserade på rengöring, flytt, bortforsling och dödsbohantering med omfattande erfarenhet. Kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning!