Hitta våra tjänster för Dödsbo Stockholm

Välkommen till dödsbo i Stockholm!

 Här hittar du alla dödsbotjänster som bouppteckning, dödsboröjning och städ, Uppköp av dödsbo och dom vanlgaste frågor och svaren.

08 -124 114 70

Vi köper ditt dödsbo idag!

Professionell städning efter bortgång

Låt oss ta hand om det sista steget

När en anhörig har gått bort är städning det sista man vill eller orkar tänka på och det är här som vi kommer in i bilden. Vi utför mycket grundliga städningar så att bostaden kan lämnas över direkt till nästa hyresgäst, alternativt säljas. Under en besiktning får du som anhörig vara med och säkerställa att arbetet är utfört på rätt sätt. Det går även bra att låta hyresvärden vara delaktig, om besiktningen känns emotionellt svår att delta i.

DÖDSBO STOCKHOLM

Tömning, bortforsling & städ av dödsbo

Vårt mål är att förse våra kunder med det hjälp och stöd som krävs i samband med tömning av dödsbo därför erbjuder vi kostnasdfria offert så du inte behöver tänka på kostnaden direkt. Det innebär att vi erbjuder en rad med olika tjänster och lösningar, allt för att passa era behov så bra som möjligt. Här hittar du helhetslösningar som innebär att vi tar hand om allt från tömning till bortforsling och städning, men också enstaka uppgifter om du vill göra en del av arbetet själv eller tillsammans med andra anhöriga till den avlidne. Behöver du veta mer om oss?

08 -124 114 70

Ring oss vid akut situation!

  • Tömning av dödsbo
  • Bortforsling av möbler och bohag
  • Magasinering
  • Städning
  • Kombinerad tömning och städning

08 -124 114 70

Ring direkt för prisförslag!

Städning av dödsbo

Sakta men säkert: Städning av dödsbo – en fysisk utmaning

Att städa ut efter ett dödsbo är ett fysiskt krävande arbete, men det kan också röra upp mycket känslor och vara emotionellt påfrestande. Om bostaden inte har städats på länge och är i dåligt skick kan det kännas ännu mer tungt, eftersom man får en helt annan inblick i de sista levnadsåren hos den avlidne. Om man inte orkar eller klarar av att städa ut bostaden kan det vara skönt att få hjälp av ett professionellt företag som inte har någon personlig anknytning till den avlidne eller bostaden i fråga.

VI HJÄLPER DIT MED ALLT!

Kombinerad bortforsling & städning av dödsbo

Vi erbjuder helhetslösningar som gör det lite enklare när det är dags att tömma dödsbo. Våra helhetslösningar riktar sig till dig som emotionellt, tidsmässigt eller fysiskt inte klarar av eller vill hantera några delar av tömningen. Det som ska forslas bort ser vi till att ta med oss och vi kan även hjälpa till att magasinera det som vi önskar spara. När tömningen är klar kommer vårt städteam att ta över och se till att bostaden blir ren och fräsch. Under konsultationen pratar vi om vilka behov ni har och om ni enbart vill tömma eller om ni söker mer hjälp än så.

08 -124 114 70

Har du fråga? Ring direkt!